water

Water

Heerlijk helder water, supergezond. Wist je dat je, door het drinken van een glas water, je stofwisseling tot zelfs dertig procent kunt versnellen?

Wanneer je het water koud drinkt, gebruikt je lichaam ook nog eens energie om het water te verwarmen naar lichaamstemperatuur. Pas hier een beetje mee op want te koud is nou bepaald ook niet goed voor je lijf.

Het drinken van water vult bovendien de maag en zal gegarandeerd je eetlust verminderen.

water

Uit de kraan of uit de fles?
De waterkwaliteit in Nederland is dermate hoog dat flessenwater absoluut niet nodig is.

Als je toch bronwater wil drinken, koop die dan het liefs in glazen flessen. De plastic flessen kunnen onder bepaalde omstandigheden stoffen afgeven die je liever niet in je water hebt.

water

Overdijf het nu ook weer niet
Het drinken van teveel water kan gevaarlijk zijn en kan de aandoening intoxicatie veroorzaken met soms zelfs fatale gevolgen. Voor de meeste mensen is het drinken van zes tot acht glazen water per dag geen probleem.

Maak je eigen gezonde watertjes

watertje

Heerlijk helder water met kruiden, fruit of groenten

Wat heb je nodig
Gezond, lekker, ontgiftend en vetverbrandend, het kan allemaal. Met een kan water en daarin wat natuurlijke toevoegingen maak je een heerlijk watertje. Goede combinaties zijn: citroen en munt, lavendel en munt, komkommer en dille, gember en citroenmelisse of een kaneelstokje met anijs.

alles-over-afvallen

Online overzicht van voedingsmiddelen als groenten, peulvruchten, zuivel, enz. welke als perfecte vetverbranders helpen om overgewicht en buikvet te bestrijden. Afvallen, ofwel gewicht verliezen hoeft niet moeilijk te zijn. Met gezonde voeding - geen zwaar dieet - en voldoende beweging wordt de weegschaal je beste vriend.
Copyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved


Contact

metatags.org

Jeroen van Oostrom-Freedigitalphotos.net

nixxphotography-Freedigitalphotos.net

Disclaimer