gember

Gember

Gember is stofwisseling versnellend - tot zelfs wel 20 procent - en dus zorgt dit wondermiddel voor een vlotte spijsvertering. Daarnaast is het goed voor de bloedcirculatie, werkt gember cholesterol verlagend en is het ook nog eens een bloedverdunner.

De antioxidanten in de gember beschermen tegen ziekten als kanker. Gember kan een belangrijke rol spelen bij het ontgiften van je lichaam.

gember

Bevat:
Antioxidanten

Bewaren:
- In de koelkast ongeveer een
   maand (verpakt in keukenpapier
   waaromheen aluminium folie)
- In de diepvriezer

Bereiding en gebruik
Snij de wortel in dunne plakjes of reepjes, hak de gember fijn of gebruik een rasp of knoflookpers als je gembersap nodig hebt. Je kunt een stuk geplette gember laten meestoven in je gerecht. Of je maakt er een supergezonde gemberthee mee.

Gemberpuree is een lekkere basis in de Indische keuken. Hiervoor pureer je geschilde gember met ui en knoflook. Bak deze krachtige puree in olie met indische kruiden en groenten, bonen, rijst, bulgur, etc.

Gemberthee

gemberthee

Krachtige thee voor een snellere stofwisseling vol anti-oxidanten

ingredienten

  • enkele stukjes gember
  • citroensap

alles-over-afvallen

Doe dit gerust iedere dag, direct na het opstaan.

  1. Het kan heel simpel: doe enkele stukjes gember in een glas en giet er kokend water over. Je krijgt er een simpele en effectieve thee van. Maar misschien is dit een beetje teveel van het goede, zo ineens.

  2. Je kunt beginnen met enkele stukjes gember in je gewone thee doe zodat je aan de sterke smaak kunt wennen. Of je voegt citroensap of enkele schijfjes citroen aan je thee toe, ook om een sterke gembersmaak iets te verzachten.
    Ook kun je wat stevia toevoegen als zoetmiddel.
    Het is misschien even wennen maar.....gezond is het wel!

Online overzicht van voedingsmiddelen als groenten, peulvruchten, zuivel, enz. welke als perfecte vetverbranders helpen om overgewicht en buikvet te bestrijden. Afvallen, ofwel gewicht verliezen hoeft niet moeilijk te zijn. Met gezonde voeding - geen zwaar dieet - en voldoende beweging wordt de weegschaal je beste vriend.
Copyright © 2013 -
SuRish int. - all rights reserved


Contact

metatags.org

Jeroen van Oostrom-Freedigitalphotos.net

nixxphotography-Freedigitalphotos.net

Disclaimer